Algemene Voorwaarden:

Algemeen:

De villa wordt voor een deel van het jaar voor verhuur beschikbaar gesteld.

- De verhuurperiode is van zaterdag tot zaterdag.

- De maximale bezetting is 8 personen. De gehele inrichting en inventaris zijn hierop afgestemd. Als extra zijn er twee babybedjes en twee kinderstoelen aanwezig.

- Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn inbegrepen.

- Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

- Roken is niet toegestaan.

Reserveren:

U kunt bij ons informeren naar de beschikbaarheid via e-mail of website Indien u heeft besloten te reserveren, ontvangt u van ons een reserveringscontract, wat u invult en terugstuurt. Wij bevestigen de ontvangst via e-mail.

Bevestiging/betaling:

Zodra wij het formulier hebben ontvangen sturen wij de factuur. Na betaling van de eerste termijn krijgt u hiervan bevestiging. U betaalt: 25% van de huursom uiterlijk 14 dagen na dagtekening van de huurovereenkomst. Het tweede deel, 25% van de huursom, moet op 1 februari 2021 betaald zijn. Het restant van de huursom+ borg en eindschoonmaak uiterlijk 1 maand voor aanvang van de huurperiode. Indien u binnen 6 weken vóór aanvang van de huurperiode reserveert, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan. Niet tijdige betaling geeft ons het recht de reservering als geannuleerd te beschouwen.

Huurperiode:

De huurperiode gaat in op de dag van aankomst, waarbij u (in het hoogseizoen) uitsluitend op zaterdag kunt arriveren vanaf 15.00 uur, en eindigt op de dag van vertrek voor 10.00 uur.

Borgstelling:

Wij vertrouwen er op dat u, indien er sprake is van verwijtbare beschadigingen etc., ons daarvan op de hoogte zult stellen. Wanneer alles in goede orde is achtergelaten, er geen schade en/of breuk is geconstateerd en er geen extra schoonmaakbeurt nodig blijkt te zijn, wordt uw borgsom geretourneerd. In het andere geval vindt verrekening van de kosten plaats.

Sleuteloverdracht:

U ontvangt de sleutel en afvalpas per post (aangetekend) of persoonlijk. U wordt geïnformeerd over de weg en de algemene gang van zaken op het park. Indien anders gewenst gelieve contact op te nemen.

Inventaris:

De door u gehuurde vakantiewoning is zo volledig mogelijk ingericht. U ontvangt 1 maand voor Uw vertrek een volledige inventarislijst. Bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig.

Eindschoonmaak:

Kosten € 125. Uw woning wordt bij vertrek schoongemaakt; U wordt echter verzocht de woning in goede staat van netheid achter te laten, indien noodzakelijk, kunnen wij extra schoonmaakkosten berekenen.

Aansprakelijkheid:

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor:

- Diefstal, verlies, schade, enige vorm van letsel of ongeval veroorzaakt door personen of goederen tijdens en ten gevolge van uw verblijf.

- Geringe afwijkingen van de aangeboden accommodatie.

- Indien U desondanks een klacht mocht hebben tijdens uw verblijf, dient u dit zo spoedig aan ons kenbaar te maken en na terugkomst schriftelijk te bevestigen, uiterlijk binnen 7 dagen na afloop van de huurperiode. Uiteraard zijn positieve suggesties ook welkom.

Annulering en wijziging:

Indien U wilt annuleren, dient u een met redenen omkleed verzoek schriftelijk te verstrekken aan bovenstaand adres. Hierop zijn altijd onze annuleringsvoorwaarden van toepassing: Indien de reiziger een boeking ongedaan wil maken om redenen die niet gedekt worden door een annuleringsverzekering zijn er voor iedere reiziger annuleringskosten verschuldigd conform de ANVR reisvoorwaarden. Wij houden ons het recht voor wijzigingskosten in rekening te brengen indien na het verzenden van de reserveringsbevestiging wijzigingen door de opdrachtgever worden gewenst. Het ongedaan maken van een reservering is ook mogelijk als de huurder een gelijkwaardige vervanger vindt, dit echter op voorwaarde dat wij een nieuw, door de opvolgende huurder ondertekent, reserveringsformulier ontvangen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij adviseren u dringend een annuleringsverzekering af te sluiten, waarbij u gedekt bent tegen onvoorziene, bijzondere omstandigheden, waardoor u niet met vakantie kunt gaan. Dit kan natuurlijk alleen indien de reden van afzegging een verzekerde gebeurtenis is volgens de annuleringsvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.