Het park

parkoverzicht

Vlak bij het plaatsje Vallon pont d´Arc ligt het villapark "Domaine Les Rives de l'Ardèche". In dit luxe park staat onze villa die de naam "Rive Gauche" heeft gekregen gezien de ligging aan de linkeroever van de rivier de Ardèche. Dit luxe vakantieoord, dat momenteel zo'n 90 villa's omvat, wordt permanent beheerd door een Nederlands echtpaar zodat de taal evt. voor u geen barrière hoeft te vormen voor een heerlijke vakantie in het mooiste deel van Frankrijk.

Of u nu in bent voor een sportieve, of voor een pure relax vakantie, voor beide bent u hier aan het goede adres!!

waterval

Eigenlijk is alles wat u maar wenst op sportief gebied in de buurt te vinden. Op onze linkpagina vindt u uitgebreide informatie hierover vermeld. Een absolute aanrader is toch wel een kanotocht door de "Gorges" met al zijn indrukwekkende schoonheid.

Maar misschien wilt u juist lekker relaxen in een zonnestoel aan uw eigen privé zwembad. Een boek lezen en af en toe een verkoelende duik nemen? Deze regio van de Ardèche heeft de meeste zonuren per dag en staat dan ook garant voor een zonnige vakantie.

zwembad

Het park voorziet in veel faciliteiten. Zo is er een groot algemeen zwembad met luxe ligstoelen. Het zwembad heeft een apart kindergedeelte en hier worden gemakkelijk vriendjes gemaakt. Natuurlijk stroomt ook de rivier langs het park. Deze nodigt vooral uit tot zwemmen, varen en vissen, maar is ook voor de jeugd een verzamelplaats om samen iets te ondernemen. Een kampvuurtje maken en samen lekker kletsen en kennismaken, zo ontstaan de leukste vakantievriendschappen.

Er zijn 2 tennisbanen en een basketbalveld waar u vrij gebruik van kunt maken en een tafeltennistafel. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen.

tennisveld

Bij het zwembad vindt u ook de receptie waar u terecht kunt voor algemene informatie. Net buiten het park zit een warme bakker waar u alle soorten brood kunt krijgen en een supermarkt met heerlijk vers fruit en groente. Grotere supermarkten zoals de Lidl, Intermarché en de Super U zijn op enkele kilometers afstand.