De omgeving

 

Sportieve activiteitenOmdat het aanbod van sportieve activiteiten zo ontzettend groot is rondom Vallon Pont d'Arc hebben wij voor u een kleine selectie gemaakt waarbij wij getracht hebben om u een zo groot mogelijke variëteit te kunnen voorstellen. Niet alle aanbieders van deze activiteiten hebben al een website maar op de website www.vallon-pont-darc.com kunt u wel e-mailadressen en telefoonnummers vinden van de activiteit van uw keuze.

www.escapade-loisirs.com

De grootste aanbieder van sportieve activiteiten in Vallon Pont d'Arc. U kunt hier kano's en mountainbikes huren. Ook speleologie en raften behoort tot de mogelijkheden.

www.karting-lavilledieu.com

Het hele jaar geopend in een groene omgeving op een gehomologeerde baan van 915 m. Hier kunt u met uw gezin of vrienden het kartrijden ontdekken. Vanaf 7 jaar en karts beschikbaar voor beginners en wedstrijdrijders

www.ardeche-ulm.fr/

Ontdek de Ardèche vanuit de lucht in ultralichte motorvoertuigen!

www.face-sud.com

Biedt mogelijkheden voor rotsklimmen, canyoning, via ferrata enz.

www.ardecheloisirsmecaniques.com

Verhuur van quads, motoren, karts, 4WD, crossmotoren, buggycross en karting by night. Tochten en stages voor leeftijden van 3 tot 77 jaar!

www.ardeche.com/tourism/la-loubiere

Ruitercentrum voor een ritje te paard of complete (meerdaagse) tochen met vertrekpunten in zowel Vallon Pont d'Arc en Ruoms. Paarden geschikt voor alle niveau's.

www.planetgolf.fr

Montélimar: binnen de hoge muren van het domein Gourdan ligt de 18 holes golfbaan. De baan is gebouwd op de heuvels van de Ardeche. Sterk geaccidenteerd en vol met oude bomen maken het spelen uitdagend.

Grospierres : Golf de Bournet www.golfardeche.com

 

 

Terug naar boven